Disposem de programes actuals capaços de millorar el rendiment del seu negoci. Programes de gran solvència amb 23 anys de funcionament operatiu i amb més de 1000 instal·lacions realitzades. Pensats per a utilitzar-los amb simplicitat, flexibilitat i agilitat. Adaptables a la particularitat de negoci de cada empresa.
I a més a més, li assessorem i el formem perquè sabem de la importància que té la gestió de la seva empresa per a vostè.

NETGEST 5.8

NETGEST 5.8 és el programa de facturació de la teva empresa que permet a més portar l'estock, és multi usuari i multi-dispositiu i a més, permet fer un enllaç directe amb comptabilitat i diferents ERP (Sage, X3, Contaplus, A3, Contawin, Grupo Castilla).

TEMPO 2.0

TEMPO 2.0, és un programa que permet als seus treballadors realitzar el procediment de fitxar des de qualsevol ordenador, mòbil o tableta sense necessitat d'estar present a l'empresa ni de cap dispositiu especial de control.

NETTRANS

Nettrans un programa de gestió de transports que permet portar el control complet de tot el procés: gestió comercial, seguiments de producte, facturació i control de cobrament.